Over Gedion

kwaliteit

 

Importeur van aanhangwagens met een toegevoegde waarde.

 

Daarmee startte we 2 jaar geleden ons bedrijf. Met bijna 35 jaar automotive ervaring, waarvan bijna 25 jaar in de aanhangwagen wereld, was ons een ding duidelijk, de trend van steeds maar goedkoper liep ten einde. Ondernemers zien steeds meer in dat een kwaliteitsproduct niet voor een appel en ei te produceren is.

 

Aanhangwagens zijn sinds de eeuwwisseling in verhouding nauwelijks duurder geworden, automatisering en zeker ook gewijzigde, veelal minder zware, bouwwijzes, hebben de prijs weten te drukken. Waar vroeger de aanhangwagen redelijk bestand was tegen overbeladen en misbruik, is dit tegenwoordig veel minder vanzelfsprekend. In die trend wilden wij niet mee gaan. GEDION heeft zich dan ook toegelegd op producten die kwalitatief hoogstaand zijn én duidelijk iets extra’s bieden: de toegevoegde waarde. In sterkte, afwerking, ontwerp en de gebruiksmogelijkheden.

 

over_ons_GAMO
over_ons_GAMO_2
14285221_302646230091896_832101350_o

 

Onze ervaring hebben we ingezet om binnen ons netwerk juist die producten te vinden waarmee u een stap meer kunt zetten.

 

We importeren dan ook geen standaard aanhangwagens, maar uitsluitend producten die onderscheidend zijn en waarmee wij én u, een unieke positie in de markt kunnen veroveren:

 

logo_TwinTrailer_2017_folder_kleur_1a9cab

 

TwinTrailer: Een ouderwets sterke aanhangwagen, gebouwd met de beste assen op de markt en een chassis uit 4 en 5mm dik hoge sterkte staal. Maar met een extra functie, het is zowel een kipper als transporter in 1. Ideaal voor met name de hovenier en bouwbranche en verkrijgbaar op 24 verkooppunten in Nederland.

 

 

 

logo_gamo_200x141px

GAMO : Fabrikant van hoogwaardige verkoopwagens, Food-Trucks, de unieke RETROLINER Food-Caravan en een serie toilet- en douche-wagens. Daarnaast unieke oplossingen voor o.a. mobiele bakkers en slagers. Made in Germany, onderscheidend qua design, hoogstaand qua techniek en met een extreem ruim assortiment.

 

 

 

logo_Fahnenbruck_200x141px

Fahnenbruck Fahrzeugbau: Een niche speler in de breedste zin van het woord, specialist in voertuigen voor mobiele drankverkoop. Van tapwagen tot wijnverkoopunit. Een koffieopbouw op een Italiaanse Piaggio, een compacte koelwagen met tapmogelijkheid of omgebouwde 45” container voor grote evenementen. Perfect afgewerkt, 100% gepersonaliseerd!

 

 

Met de laatste 2 merken zijn we actief in Nederland, België en Luxemburg en hebben we in 2 jaar al een, nog altijd groeiende, klantenkring opgebouwd. Klanten die we allen als ambassadeur willen behouden. Daarom zetten we waar mogelijk net een stapje meer, proberen u soms net een zet voor te zijn. Een oplossing te bieden die u zelf niet overwoog, maar die nog beter aansluit bij uw eisen.

 

Zoekt u een bijzondere aanhangwagen? Daag ons uit, we denken graag met u mee.