FRESH-MASTER

Bekijk de modellen

Het idee


vrijstaand

 

In de ons omringende landen is de bevolkingsdichtheid altijd kleiner geweest dan in Nederland. Door afgelegen dorpjes, bergachtige gebieden en grotere afstanden is de mobiele verkoop daar nooit uit het straatbeeld verdwenen.
De ontwikkeling van deze verkoopwagens heeft bij GAMO dan ook niet stil gestaan, wat geresulteerd heeft in moderne en veelal snel leverbare verkoopwagens met koeltoonbank.

Een groot aantal modellen zorgt tevens ervoor dat we een bij uw situatie passend product kunnen aanbieden:

 • Versies met een eigen stroomvoorziening, zodat u onafhankelijk van een externe stroom aansluiting de hele dag toch een perfect gekoelde vitrine heeft.
 • Maar ook versies die juist zijn ontworpen voor een externe stroom aansluiting, ingericht voor bijv. markten en standplaatsen. Deze versies hebben meer laadvermogen en veelal ook meer opbergruimte, omdat een groot en zwaar accupakket of een stroomgenerator niet aanwezig hoeven te zijn.
 • Daarnaast is er een Hybride versie, met zonnecellen op het dak en  lithium ion accu’s.

 

FRESH-MASTER_SM_375_KS_2016_0-1

Opbouw varianten

Als basis voor de GAMO FRESH-MASTER verkoopwagen serie zijn 2 carrosserie varianten mogelijk:

 • Op basis van een gesloten aanhangwagen, de FRESH-TRAILER.
 • Op basis van een bestelwagen, een platform versie met cabine, waarop door ons een gesloten opbouw met verkoopklep wordt gebouwd.

 

Met de 2e variant bent u met een zelfrijdend voertuig onderweg, waarmee u mobieler bent en bijv. meer standplaatsen per dag eenvoudig kunt bereiken. Op de locatie kan de klep automatisch worden geopend en met een geluidssignaal brengt u de omwonenden op de hoogte van uw aanwezigheid. Met de juiste planning en aankondiging zijn er zo goede omzetten te behalen. Een in het buitenland bewezen concept.

 

De platform verkoopwagen is met zijn rechthoekige opbouw ruim en ook eenvoudig efficiënt in te richten. Er zijn nauwelijks verborgen hoekjes en de kasten, aflegruimtes en vitrine zijn fraai te integreren. De verkoopklep is groot, de vitrine lang en de inrichtingsmogelijkheden ook diverser. Er kan voldoende voorraad worden meegenomen, wat zeker voor verkoop op markten en standplaatsen een voordeel is.

 

Er zijn 2 versies te verkrijgen:

 • Voor rijdende verkoop hebben we een verkoopwagen met een eigen stroomvoorziening, zelfs incl. koelvitrine. Dit kan met een groter accupakket of met een benzine aggregaat die voor de stroomvoorziening zorgt.
 • Voor de markt en vaste standplaatsen is er een verkoopwagen die deze uitgebreide stroomvoorziening niet heeft. Voor korte ritten is de koeling gegarandeerd, maar op uw standplaats dient u een externe stroomaansluiting te hebben.

 

FRESH-TRAILER SA 380 (10) FRESH-MASTER-380-TOUR-&-MARKT_3 FRESH-TRAILER SA 380 (3)

Uw mogelijkheden

De mogelijkheden met een verkoopwagen uit de FRESH-MASTER serie zijn groot. Er zijn vele opties waarbij deze voertuigen ingezet kunnen worden.

 

Veel voorkomend zijn:

 • Rijdende verkoop in dun bevolkte gebieden, u rijdt dagelijks een vaste route met een groot aantal stopplaatsen. Zo kunt u per week bijv. 2 tot 4 verschillende routes rijden en een goede additionele omzet en winstmarge naast uw bestaande winkel realiseren. Voor deze inzet zijn onze tour versies geschikt.
 • Vaste standplaatsen en weekmarkten. Onze marktversies zijn hiervoor het meest geschikt.
 • Seizoensverkoop: Zit u in een toeristisch aantrekkelijke omgeving met veel campings en vakantieparken? Zeker in de zomermaanden zijn hier aantrekkelijke omzetten te halen. Afhankelijk van de afstanden en de aanwezige stroomvoorzieningen, maar ook het aantal stops dat u wilt doen, zal u voor de tour of markt versie moeten kiezen.
 • Ontbijt en lunchservice. Scholen, universiteiten en busstations zijn locaties waar in een kort tijdsbestek veel mensen aanwezig zijn met interesse in een verse lunch. In de gekoelde vitrines is voldoende ruimte voor verse broodjes, vlees of vissalades en allerlei andere producten.

 

En wilt u starten met een geringere investering? Ook dat is mogelijk met onze FRESH-TRAILER of RETROLINER FRESH modellen.

RETROLINER FRESH

FRESH-TRAILER