BACK-MASTER

Bekijk de modellen

Het idee

Spijkstaal bezorgwagen bouwjaar ca 1960 (bron Spijkstaal)

 

In de ons omringende landen is de bevolkingsdichtheid altijd kleiner geweest dan in Nederland. Door afgelegen dorpjes, bergachtige gebieden en grotere afstanden is de mobiele bakker hier nooit uit het straatbeeld verdwenen.
 
De ontwikkeling van brood-verkoopwagens heeft bij GAMO dan ook niet stilgestaan, wat resulteert in moderne en snel inzetbare producten. Een groot aantal modellen zorgt dat we een bij uw situatie passend product kunnen aanbieden:

  • Een versie die u ’s morgens als ontbijt- of lunchwagen kunt inzetten rondom bijvoorbeeld industrieterreinen of een universiteit campus en in de middag als verkoopwagen op markten.
  • Heeft u liever rijdende verkoop met een groter aantal stopplaatsen per dag? Ook die verkoopwagen voor brood leveren we, met naar wens zelfs een onafhankelijk van een externe stroomvoorziening werkende koelvitrine.

vrijstaandBACK-MASTER-330-MARKT-Bramberg-Fichte-mit-BeklebungBACK-MASTER_SM_330_BS_Zebrano_Freisteller_schräg_von_hinten

Opbouw varianten

Als basis voor de GAMO BACK-MASTER verkoopwagen voor brood zijn 2 carrosserie varianten mogelijk:

  • Op basis van een gesloten bestelwagen
  • Op basis van een platform met cabine, waarop door ons een gesloten opbouw met verkoopklep wordt gebouwd.

BACK-MASTER-320-TOUR-UND-MARKT_Zebrano (44)Gesloten bestelwagen

Met deze verkoopwagen bent u met een compacter voertuig onderweg, wat als u naast verkoop ook leveringen moet doen, een voordeel is. De wagen is smaller, naar wens korter en dus wendbaarder. De verkoopklep wordt in de bestaande opbouw gemonteerd, dit is een geheel nieuw en door ons ontwikkelde sandwich klep. Deze volgt zelfs de rondingen van het voertuig.

 

BACK-MASTER 330 TOUR UND MARKT (41)Platform met cabine

De platform variant is met zijn rechthoekige opbouw natuurlijk ruimer, maar ook eenvoudiger en efficiënter in te richten. Er zijn nauwelijks verborgen hoekjes en de kasten, aflegruimtes en vitrine zijn fraaier te integreren. De verkoopklep is groter, de vitrine langer en de inrichtingsmogelijkheden ook diverser. In deze verkoopwagen kan meer voorraad worden meegenomen, wat zeker voor verkoop op markten en standplaatsen een voordeel is. Voor rijdende verkoop hebben we ook versies met een eigen stroomvoorziening, zelfs incl. koelvitrine.

 

Een bijzondere versie is de Back & Snack. Een verkoopwagen die naast broodverkoop ook zeer

geschikt is voor ontbijt en lunch service en zelfs over een oven met een bain-marie beschikt.

 

BACK-MASTER_SM_330_BS_Zebrano_7
 
BACK-MASTER_SM_330_BS_Zebrano_8
 
BACK-MASTER_SM_330_BS_Zebrano_2

Uw mogelijkheden

De mogelijkheden met een verkoopwagen uit de BACK-MASTER serie zijn groot. Er zijn vele mogelijkheden waarbij deze voertuigen ingezet kunnen worden.

 

Veel voorkomend zijn:

  • Rijdende verkoop in dun bevolkte gebieden. U rijdt dagelijks een vaste route met een groot aantal stopplaatsen en kan zo een goede additionele omzet en winstmarge naast uw bestaande winkel realiseren. Voor deze inzet zijn onze tour versies geschikt.
  • Vaste standplaatsen en weekmarkten. Onze marktversies zijn hiervoor het meest geschikt en meestal wordt gekozen voor een opbouw op basis van een platform cabine.
  • Seizoensverkoop: zit u in een toeristisch aantrekkelijke omgeving met veel campings en vakantieparken? Wellicht is dan juist het model 280 start de ideale wagen. Compact, dus wendbaar, maar in de wintermaanden gewoon inzetbaar als bestelwagen.
  • Ontbijt en lunchservice. Carpoolplaatsen, industrie gebieden en kantoorcomplexen, scholen, universiteiten, busstations en ongetwijfeld zijn er nog veel meer locaties waar in een kort tijdsbestek veel mensen aanwezig zijn. De Back & Snack versie is hiervoor ontworpen, maar daarnaast ook inzetbaar als marktwagen voor vaste standplaatsen.

 

En wilt u starten met een geringere investering? Ook dat is mogelijk met onze BACK-TRAILER of RETROLINER BACK modellen.

retroliner_rl_340_freisteller_2015

RETROLINER

vrijstaand

BACK-TRAILER