PIAGGIO APE

Bekijk de modellen

De Piaggio Ape

Denk Italië, denk cipressen, ijs, espresso, smalle steegjes.

En denk aan de Piaggio Ape, het oogstrelende verkoopconcept!

piaggio_horizontaal_sfeer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De Piaggio Ape is een onmiskenbaar Italiaans icoon. Sinds 1948 op de markt en oorspronkelijk bedoelt als goedkope oplossing om lichte goederen makkelijk te kunnen verplaatsen. Vele boeren brachten er hun producten mee naar de markt, de postbezorger kon zelfs in de kleine steile steegjes uit de voeten en heden ten dage bouwen we ze graag voor u om naar uw unieke verkoopconcept.

Fahnenbuck Piaggio APE koffieverkoop

 

Verschillende uitvoeringen:

De Piaggio Ape is tegenwoordig in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar.  Hiermee is de ombouw tot diverse verkoopconcepten mogelijk, ook met een hoger draagvermogen. Er bestaat zelfs een 4-wielige versie, maar voor de echte originele uitstraling zijn de 3-wielige versies het meest geschikt.

 

Ape 50

De kleinste versie is met een lichte 50cc motor en af fabriek verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, bijvoorbeeld met open of gesloten laadbak. Het laadvermogen van deze APE is echter beperkt tot 200kg (open versie) en slechts 170kg voor de gesloten versie. Daarom kan deze versie niet voor alle inzetten worden omgebouwd, aangezien er snel een tekort aan laadvermogen wordt bereikt en de prestaties des gevolge tekortschieten.

 

De Ape 50 is voorzien van een tweetakt motor en mag met een bromfietsrijbewijs (AM) worden gereden. Er hoeft geen wegenbelasting voor te hoeven betaald.

 

Ape Classic

Eigenlijk het icoon in de gehele serie. Nostalgische retrolijnen verbinden dat jaren 50-60 gevoel met moderne techniek. Voorzien van de „oude” retro gestylde cabine tovert deze Ape Classic bij iedereen een glimlach op het gezicht. Behalve de andere cabine heeft deze Ape Classic ook een bredere en langere laadruimte en een hoger laadvermogen.

De 50cc 2-takt is hier vervangen door een 400cc diesel motor, wat de prestaties, ook na ombouw, op een aanzienlijk niveau brengt. Daarmee is deze Ape Classic door ons dan ook voor veel meer branches en werkzaamheden om te bouwen. En met enkele leuke accessoires zoals chromen spiegels en lampenhuizen tillen we uw concept boven de massa uit.

 

Ape Calessino

Niet de eerste uitvoering waar de meeste aan denken bij het ombouwen van een Ape naar een mobiel verkoopconcept. Deze cabrio kan echter ook door ons worden voorzien van een gehele ombouw, waarbij we de unieke styling zoveel mogelijk behouden en waar mogelijk versterken. De cabrio deuren en het cabrio dak op het cabine deel blijven behouden.

 

Ape 50 food truck

Ape 50

APE classic food truck

Ape Classic

ape calessino koffieverkoop

Ape Calessino

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Afmetingen

De 3 modellen van de Piaggio APE zijn niet alleen qua uiterlijk verschillend, ook de afmetingen en het laadvermogen wijken van elkaar af. Gezamenlijk met u kunnen we de juiste versie kiezen, waarbij het budget natuurlijk ook in acht wordt genomen. Daarnaast zorgen we dat er voldoende ruimte is voor de gewenste apparatuur en ook het gewicht binnen de fabrieksnormen blijft.

 

Lovely old Cypress Trees in a Row, along a Country Road

Model Ape 50 Ape Classic Ape Calessino
Pick-up Van
Motor 50cc 2-takt 50cc 2-takt 435cc diesel 197cc benzine
Zitplaatsen 1 1 2 1 (na ombouw)
Laadvermogen
205kg 175kg 650kg 260kg
Lengte 266cm 250cm 315cm 270cm
Breedte 126cm 126cm 149cm 133cm
Laadlengte 135cm 119cm 174cm ca. 150cm
Laadbreedte 114cm 114cm 149cm ca. 140cm
laadhoogte nvt 97cm nvt nvt

 

Wijzigingen af Piaggio voorbehouden.

 

De ombouw

Fahnenbruck bouwt op basis van alle versies van de Ape mobiele verkoop concepten.

De volgende standaardoplossingen zijn reeds gerealiseerd, maar daag ons gerust uit indien u eigen wensen heeft. We gaan graag met u de uitdaging aan!

Ape koffieverkoop

Een uitvoering die bij iedereen een glimlach op het gezicht tovert. Koffie is onmiskenbaar met Italië verbonden en wat is er dan mooier dan op basis van de Ape uw unieke verkoopconcept te bouwen.

Ape 50 koffie food truck

Op basis van de Ape 50

Ape Classic koffieverkoop

Op basis van de Ape Classic

Piaggio koffie food truck

Op basis van de Ape Calessino

Tapwagen

Vanuit onze jarenlange ervaring met tapwagens is de Ape tapwagen ontstaan. Deze is voorzien van 2 tapkranen en een compacte koelruimte. Dit maakt het de ideale tapwagen voor kleine evenementen en feesten, door zijn geringe afmetingen is hij zelfs in een zaal te gebruiken.

Piaggio APE tapwagen

Ape Tapwagen