FAHNENBRUCK

Bekijk de modellen

Over Fahnenbruck

Een familiebedrijf dat al sinds 1900 onafgebroken van generatie op generatie overgaat, een zeldzaamheid tegenwoordig. Al die jaren bouwt men mobiele oplossingen voor allerlei doelgroepen. In het begin was dit met name voor de circuswereld, maar vanaf de jaren ’50 werd het accent meer op carrosseriewerkzaamheden gelegd. Sedert de jaren 70 specialiseert het bedrijf zich verder in mobiele verkoopoplossingen voor de drankwereld en brouwerijen.

Verkoopoplossingen voor de lekkere dingen in het leven.

Deze rijke bedrijfshistorie en vergaande specialisatie heeft een grote invloed gehad op het huidige assortiment. Fahnenbrucks aanbod bestaat uit onder andere professionele biertapaanhangwagens (ook wel tapeilanden genoemd) en de compactere Party-Mini-Cooler tapwagen, verkoopoplossingen op basis van de Piaggio Ape en Combi-Cooler modellen.

Daarmee hebben we voor vele branches een oplossing voorhanden en vaak al in meerdere uitvoeringen gebouwd:

 • Bierverkoop en promotie
 • Wijnverkoop, wijnproeverijen en wijnfeesten
 • Koffie verkoop, ook i.c.m. bijv. Italiaans ijs
 • Cocktails.

Fahnenbruck in Nederland en België

De Duitse markt is de thuisbasis van Fahnenbruck. En ondanks dat een groot deel van de Duitse klanten zich op een grotere afstand bevinden dan de consumenten in Nederland en België, blijken de behoeften en wensen in de lage landen toch duidelijk anders te zijn. Andere wensen voor de koeling, andere combinaties en veelal ook een stukje communicatie. Met onze producten is de techniek nooit ver weg en dan is overleg in gewoon Nederlands eenvoudiger dan in Duits of Engels. Daarom hebben Fahnenbruck en GEDION de handen ineengeslagen, zodat we u met korte lijnen een goed advies kunnen geven.

Bent u op zoek naar een bijzondere verkoop of promotie aanhangwagen voor koffie, wijn, cocktails, bier of iedere andere drank? Neem vrijblijvend contact met ons op, we adviseren u graag.

 

P1300695

Uw idee op maat

Fahnenbruck Fahrzeugbau bouwt nagenoeg alles in eigen huis. Ze beschikken over een eigen spuiterij en eigen designers/ beletteraars zodat het personaliseren van de producten geheel naar uw wens gebeurd. De mogelijkheden zijn dan ook vrijwel onbegrensd.

Op basis van de chassis-afmetingen van de modellen is er een keur aan uitvoeringen en opties verkrijgbaar, zodat het eindresultaat 100% aansluit bij uw werkzaamheden en wensen. Liever geen tapinstallatie, maar bijv. een promotiewagen voor frisdranken of bronwater? Geen probleem, we denken graag met u mee.

Kwaliteit

Deze verregaande specialisatie heeft een zeer groot voordeel voor u als klant: kwaliteit. Onze wagens maken geen onderdeel uit van een gigantisch aanbod aan modellen, maar zijn juist Fahnenbrucks belangrijkste product. Men zal dan ook altijd een keuze maken voor het best beschikbare materiaal, de beste oplossingen en is bovendien niet bang te investeren in product vernieuwing en verbetering. Zo zijn de verkoopkleppen van de Party-Mini-Cooler van een ander materiaal dan de opbouw van de aanhangwagen zelf. Eenmaal gelakt onzichtbaar, maar technisch de betere oplossing.

 

Fahnenbruck doet het denkwerk, u proeft de kwaliteit.

 

GEDION Aanhangwagens is exclusief importeur voor de gehele productlijn van Fahnenbruck:

Fahnenbruck Party-mini-cooler

Breed inzetbaar

Voor iedere drank een oplossing.

Het lijkt moeilijk verenigbaar: bier en bronwater, wijn en koffie, een cocktail en sportdrank. Toch is er een grote overeenkomst: voor al deze producten hebben we een oplossing om zowel de productpromotie als de verkoop en voorlichting (campagnes tegen overmatig alcohol gebruik) optimaal uit te voeren. Hierbij creëren we een sfeer en beleving die geheel in lijn is met uw wensen en eisen.

 

Fahnenbruck bouwt haar wagens in een aanzienlijk aantal verschillende varianten, van zeer compact tot bijzonder groot. Hierdoor zijn ze inzetbaar op een klein familiefeest of juist een omvangrijk evenement met duizenden dorstige bezoekers. Ook zijn ze te gebruiken als catering eenheid bij onder andere bedrijfsopeningen, of juist als een promotievoertuig voor de nieuwste generatie dranken. Hoe ze ook worden ingezet, de wagens zijn altijd van de hoogst mogelijke kwaliteit en eenvoudig en snel te gebruiken.

Piaggio APE koffie verkoop food truck

 

We hebben oplossingen gebouwd voor o.a.:

 • Koffie en ijsverkoop
 • Bier, van zeer compacte tot extreem grote units
 • Wijn en champagne
 • Frisdranken en (bron)water
 • Sportdranken
 • Cocktails.

 

Heeft u een ander product waarvoor u een opvallende en degelijke unit zoekt, daag ons gerust uit!

 

Fahnenbruck Oplegger tapwagen

Het onderscheid

De uitstraling van een bedrijf, een merk en/of product wordt voor een groot deel bepaald door het imago.

Uw bier, wijn, fruitsap of (fris-)dranklijn is herkenbaar door kleurgebruik, logo’s, slagzinnen en alles wat met marketing gedaan kan worden. De Fahnenbruck producten sluiten zich hier perfect bij aan.

 

Niet zomaar een koelaanhangwagen met een tapbalie ervoor, maar een compleet naar uw wensen gestylde unit. De aanhanger krijgt naar keuze rollende of uitklapbare presentatie units die in de laadruimte kunnen worden opgeborgen. Daarnaast is er de mogelijkheid voor prachtige reclame op de opbouw en naar keuze op het dak.

 

Kortom:

 • Wilt u uw product goed promoten?
 • Een opvallende, mobiele en aantrekkelijke unit neerzetten?
 • Uw product de reclame geven die het verdient?

Zoek dan niet verder!

 

Fahnenbruck koelwagen

Details

Fahnenbruck bouwt alle producten geheel naar klantwens, met een hoge afwerking en voorzieningen die perfect op elkaar aansluiten. Extra apparatuur, uitzettafels, presentatie units en kasten, het is allemaal leverbaar en waar nodig worden in de laadruimte bijhorende voorzieningen aangebracht om deze veilig en schadevrij op te slaan tijdens transport.

 

Hieronder enkele voorbeelden van de hoge graad van afwerking en de uitgebreide mogelijkheden:

 

Fahnenbruck Party Mini Cooler

Professionele spoelunit met het uitdruipgedeelte geheel verzonken gemonteeerd.

 

Fahnenbruck tapwagen met rvs achterwand

Tapkranen in wand gemonteerd met rvs spat/bescherm achterzijde

 

 

Fahnenbruck Party Mini Cooler koeling

Koeling geïntegreerd en voorzien van voldoende ventilatie.

 

 

Fahnenbruck Koelwagen

Gekoelde presentatiekast in wand geïntegreerd.

 

Fahnenbruck koelwagen

Presentatiekast geopend.

 

 

Fahnenbruck Koelwagen

Presentatiekast vanuit de binnenzijde.

 

Fahnenbruck Koelwagen

Rijplaten onder laadvloer opgeborgen.

 

Fahnenbruck koelkist in bar

Geïsoleerde schuifvensters t.b.v. onderliggende ruimte voor flessen.

Fahnenbruck verkoopwagen

Verlichtingstruss met spots.

 

Fahnenbruck Party Mini Cooler

Opbergmogelijkheid voor de afscherming van de tapruimte.

Fahnenbruck Party Mini Cooler

Alle toebehoren in de laad-/koelruimte opborgen tijdens transport.

Fahnenbruck Party Mini Cooler

Houders voor biertafel en bankjes en CO2 flessen.

 

Een geheel afgeschermde tapruimte, waarbij alles snel demontabel en geheel in de laadruimte op te bergen is:

Fahnenbruck party mini cooler