TOILETWAGENS

Bekijk de modellen

Het concept

Toiletwagens en douchetrailers: voor evenementen, feesten, verenigingen, festivals, concerten, sportevents en open dagen.

 

GAMO behoort ook in de toiletaanhangwagens tot een van de marktleiders in Duitsland. GEDION Aanhangwagens brengt deze hoogwaardig afgewerkte producten nu ook in Nederland op de markt. Toiletwagens die u zult leren waarderen, want elke GAMO SANITÄRTRAILER die de GAMO fabrieken verlaat, overtuigd in betrouwbaarheid, functionaliteit en compromisloze inzetbaarheid. Met de GAMO TOILETWAGEN kunt u altijd flexibel werken, dankzij de verschillende afmetingen en types zijn er voor elk evenement geschikte varianten.

 

Zo is er de onlangs toegevoegde compacte FTT 320, nauwelijks groter dan een kleine aanhangwagen, maar met een veelvoud aan mogelijkheden. Deze toiletwagen is bijzonder geschikt voor kleine evenementen, particuliere feesten of als extra unit op een groter evenement, bijv. voor personeel. Met de compacte afmetingen laat dit model zich eenvoudig overal plaatsen en biedt daar een snel inzetbare, hygiënische en probleemloze oplossing.

 

Om u goed bij de aankoop van een toiletwagen te adviseren hebben wij nagenoeg altijd een of meerdere GAMO toiletwagen(s) staan. Zodat u vooraf aan het daadwerkelijk kopen alles heeft kunnen zien, voelen en beoordelen.

De bouwwijze

Toiletaanhangwagens opereren in moeilijke omstandigheden: vocht, urine en vuil in combinatie met veelal iets te vrolijke mensen vragen veel van uw materieel. De GAMO toiletwagens zijn hier uitstekend op voorbereid.

 

Uitgangspunten bij de ontwikkelingen van de GAMO TOILETWAGEN waren dan ook:

 • Gebruiksgemak voor de verhuurder en de gebruikers.
 • Optimale en snelle reinigings-mogelijkheden.
 • Sterk, bestand tegen weersinvloeden en molest.
 • Onderhoudsvriendelijk.
 • Slimme oplossingen toepassen om nog meer mogelijkheden te creëren.

Gebruiksgemak wordt verkregen doordat vele versies als enkelasser zijn uitgevoerd. Met de moderne onderstel technieken is zelfs de FTT610, ons grootste model, nog probleemloos als enkelasser uitgevoerd, waarmee deze op locatie veel eenvoudiger en in kleinere ruimtes te plaatsen is, op een harde ondergrond zelfs door een persoon. Daarnaast laat een enkelasser zich veel eenvoudig en sneller horizontaal zetten, met slimme steunpoten die zonder gereedschap of slinger te gebruiken zijn (tandem optioneel wel leverbaar).

 

De GAMO TOILETWAGENS zijn allemaal uitgerust met vast gemonteerde, scharnierende, RVS instaptredes die eenvoudig uitklappen. U kunt ze dus nooit vergeten, ze staan altijd horizontaal en zijn bijzonder stabiel t.o.v. de aanhangwagen.

 

Optimale Reinigingsmogelijkheden worden verkregen door slimme toepassingen. Zo is de vloer van elke GAMO TOILETWAGEN geheel voorzien van een onze exclusieve volkunststof vloer! Met een 2mm dikke toplaag, die voldoet aan de DIN R11 anti-slip normering. Een toplaag die onderdeel uit maakt van de vloer en dus nooit kan losraken en nooit meer kan rotten, maar eenvoudig is schoon te maken d.m.v. afvoeren in elke hoek van de opbouw.

 

Dat GAMO TOILETWAGENS sterk, bestand tegen weersinvloeden en molest zijn, wordt mede verkregen door de in eigen huis geproduceerde polyester wanden, geheel houtvrije interieurpanelen, vorstbestendige water voorzieningen en de hoogwaardige afwerking. Aluminium profielen zijn wit gepoedercoat en geven dus ook niet af. De toiletten en urinoirs zijn natuurlijk aan de achterzijde aangesloten en afgewerkt met een voorzetwand. De bovenzijde hiervan is afneembaar voor evt. onderhoud.

 

Het onderhoudsvriendelijke wordt niet uitsluitend verkregen door de bovenstaande zaken, maar bijv,
ook door de vorstbestendige waterleidingen. Het chassis is voorzien van AL-KO assen en oplooprem, een
garantie voor kwaliteit en een goede onderdelen voorziening.

 

Slimme oplossingen zijn niet alleen de uitklapbare treden, maar ook een verplaatsbare wand in ons grootste model. Hiermee bouwt u in enkele ogenblikken de GAMO TOILETWAGEN FTT610 om van een versie met 4 dames en 2 heren toiletten naar een versie met 5 dames en 1 heren toilet. Of zonder tussenwand in een afzonderlijke heren of dames versie.

De voordelen

De  ruim 40 jaar ervaring van GAMO is in elk detail van de  toiletwagens zichtbaar. Ze bieden meer ruimte op dezelfde afmetingen, hebben slimme indelingen en zijn vanuit de praktijk steeds verder doorontwikkeld.

 

Deze knowhow heeft geresulteerd in een groot aantal voordelen:

 • De polyester zijwanden zijn voorzien van een hoogwaardige gel-coating, aan de buitenzijde wit en binnenin lichtgrijs. Deze lichtgrijze tint zorgt voor een net minder koud overkomend interieur en sluit goed aan bij de antraciete wanddelen en de kleuraccenten.
 • Onze zijwanden staan niet zoals gebruikelijk in een hoeklijn op het chassis, maar zijn met een speciaal profiel naast het chassis gemonteerd. Hiermee vervuild de toiletwagen veel minder, doordat er een „schort” voor de wielen staat.
 • Een 2e reden om te kiezen voor deze bouwwijze is de veel langere levensduur van al uw kitnaden. Doordat de werking van het chassis geen invloed op de zijwanden heeft, gaan kitnaden niet naar enkele jaren open staan.
 • Alle aluminium profielen aan de buitenzijde zijn geheel wit gepoedercoat. Een groot voordeel t.o.v. standaard aluminium profielen, de gecoate profielen geven niet af en de vorming van zwarte strepen wordt enorm gereduceerd (helaas kunnen ook wij fijnstof niet voorkomen).
 • Het dakprofiel is standaard voorzien van een regengootje, water wordt naar de hoeken geleid en ook dit voorkomt strepen over de gehele zijkant van uw toiletwagen.
 • De binnenwanden zijn allen geheel houtvrij, hiermee is de toiletwagen na een inzet zelfs met een hogedruk unit te reinigen.
 • Deze wanden zijn tevens voorzien van een vrije doorgang aan de onderzijde die het schoonmaken vereenvoudigd.
 • De vloer is voorzien van een industriële coating met ingestrooide vlokken voor een goede antislip én voorzien van doorvoeren. U kunt de trailer eenvoudig droog trekken, en deze doorvoeren lopen onder de vloer ca. 5cm door om hangende waterdruppels onder de vloer te voorkomen.
 • Daarnaast is de gehele schoonwaterinstallatie met slangen uitgevoerd i.p.v. vaste leidingen, waarmee inzet vroeg of laat in het jaar mogelijk is, de slangen kunnen lichte vorst aan. U (verhuur-)seizoen wordt verlengd en voor winter-inzet is zelfs een verwarming in de technische ruimte te verkrijgen.
 • Vanaf het model FTT460 is het interieur leverbaar in drie verschillende kleuren en daarnaast zijn de meeste versies nog van tal van opties te voorzien, waarmee de standaard luxe uitvoering tot een VIP versie kan worden opgewaardeerd.
 • Een bijzonder praktisch element van elke GAMO toiletwagen zijn de uitklapbare trapjes. Deze treden scharnieren zeer eenvoudig uit de deuropening en zijn daarmee altijd stabiel, horizontaal t.o.v. de aanhangwagen en kunnen nooit vergeten worden!
 • Gesloten zorgen deze trapjes voor een ventilatie opening tussen de deur en trapjes. Dit heeft als voordeel dat u na het reinigen van de toiletwagen deze kunt afsluiten en met de standaard aanwezige dakluiken kunt u altijd een natuurlijke ventilatie creëren. De kans op schimmelvorming op kitnaden is minimaal.
 • Veel modellen zijn bewust als enkelasser uitgevoerd. Hierdoor zijn de wagens veel eenvoudiger te manoeuvreren, beschadigen gazon’s veel minder en is deze veelal zelfs met een persoon op de plaats te zetten.

 

GAMO_FTT460_02